Pages

2015. február 16., hétfő

Manikűrvadász 15.

Mindig nagyon nagy izgalommal várom a Manikűrvadász fordulókat. Szeretek böngészni az adott párom oldalán, agyalni azon, hogy melyik manikűrjét alkossam újra és hogyan. Valamint természetesen azt is, hogy tőlem melyik manikűrt választják. Ez a forduló is hasonló izgalmakkal járt. A forduló házigazdája pedig Panka volt, a panka-makeup blog írója. Neki utólag is köszönöm a lebonyolítást. 



A párom ebben a fordulóban Mulberry volt, azaz a Vörös körömlakk blog írója. Mostanában ahogy nézegettem kacsingat a nyomdázás felé, ezért inkább valami régebbi körmös bejegyzést választottam ki. Ez pedig egy szilveszteri mani, mégpedig a 2013-as. Hát ez sem most volt. Az eredeti bejegyzést, és az elkészült manikűrről még több képet ITT érhettek el. Mulberry alkotásait leginkább az egyszerűség, a letisztultság jellemzi, így ez a manikűr is egy visszafogottabb lakkozás. Mivel nem szeretem a fekete színt a körmeimen, ezért ezt mindenképp szerettem volna megváltoztatni, illetve a csillámok elhelyezkedését is. 


Az én csillámos lakkom a Flormas Genius Glitter kollekciós Light bulb árnyalatú körömlakk volt. Alapként pedig egy orgona lila színt választottam a Miss Sporty márkától. Akárki akármit mond, én már érzem a tavasz közelségét. Ezért is döntöttem picit világosabb árnyalat mellett. 


Ez pedig az én elkészült manikűröm. Már ezer éve nem kentem fel ezt a lilát, a csillámos lakk pedig még egyszer sem volt rajtam. Viszont külön tetszik ebben a glitter csodában, hogy négyszögletű csillámokat is tartalmaz. 


Ez a minta az én aduászom. Ha nem tudom, vagy nincs kedvem mintázgatni, akkor legtöbbször ilyesmit készítek, amit nagyon szívesen viselek évszaktól vagy alkalomtól függetlenül. 








Nos ez lett volna az én verzióm. Remélem ez is tetszett nektek, csakúgy mint az eredeti alkotás. 

A többiek munkáit itt tekinthetitek meg:


27 megjegyzés:

  1. Én a lilát nem szeretem, de ez a szín nagyon passzol a bőröd színéhez. Ez a mani egyszerű és nagyszerű. Nem kell mindig túlgondolni, csodaszép lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma az egyetemen a csajoknak is nagyon bejött ez a lila, mellesleg én is nagyon szeretem. :) Köszönöm a kedves szavakat, utólag nem is bánom hogy ilyen visszafogott manikűrt választottam.

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a manikűröd, üdítőek a színek! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek igazán örülök :) Nekem sem volt kedvem komor színekhez.

      Törlés
  3. Lila is, csillámos is = végem van :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Drogériás viszonylatban szerintem ez az egyik legérdekedebb és legmutatósabb lila lakk.

      Törlés
  4. Az ilyen manikat én is nagyon szeretem, szerintem megunhatatlan, ahogy a lila is :-) Alig várom, hogy egyszer Veled kerüljek párba :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben teljesen egyetértünk :)) Én már egyszer vadászhattam tőled, jó lenne tényleg ha egyszer fordítva is lenne. Kíváncsi lennék melyik manimat választanád. :D

      Törlés
  5. Imádom az ilyen manikűröket, annyira mutatósak :) Egyszerű, de nagyszerű, sokszor nem is kell több:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Örülök hogy nem csak neked kedvenceid a hasonlók :)

      Törlés
  6. Egyszerű és nagyszerű! Szépséges! :)

    VálaszTörlés
  7. Szia, nagyon szép a manikűr! Probaltam elkészíteni, de nem volt eleg csillamos a lakk szerintem.. Hogy készíted el, szivaccsal viszed fel? Köszönöm, Bianka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :) Az lehetséges, hogy nem elég csillámos a lakk. Én nem szivaccsal, hanem a körömlakk ecsetével viszem fel. Ha nem elég sok a csillám a lakkban, akkor két réteget szoktam felvinni belőle :)

      Törlés
  8. Csinos lett. :) Szeretem ezt a technikát. :)

    VálaszTörlés